Adaptor

Lydfyr Pong

7 875 kr

Produktnummer: BP10270 Kategorier: , , Stikkord:

Beskrivelse

PONG har 45 valgbare polyfoniske lyder, alt fra tradisjonelle «klikk-lyder» til natur- og miljølyder. Lydfyr brukes av synshemmede til å enten orientere seg til en posisjon eller advare om noe. De ulike lydene er også ment å trene synshemmede i orientering og å appellere til omgivelsene når et lydfyr er i drift.

Det er enkelt å programmere lydintervall, volum og lyder. Alle valg har talestøtte på norsk.
Med PING-fjernkontrollen, du kan starte og stoppe fyret eksternt. PING kan håndtere tre forskjellige PONG-lydfyr innenfor sitt signalområde, med en rekkevidde på mellom 25 – 40 meter fra hvert lydfyr.

PONG har en løkke for å kunne henge på en krok eller dørhåndtak samt borrelåsløsning for stasjonær montering.

PONG drives av 4 AA-batterier eller via et 220V strømuttak med den medfølgende strømforsyningen. Sistnevnte lar deg bruke PONG som en stasjonær enhet. PONG har også et innebygd og oppladbart batteri som holder minnet om innstilte innstillinger og kan drive enheten i opptil 7 dager.

Ved batteridrift varsler PONG i god tid om lavt batterinivå.

Hvis du velger å bruke PONG som en stasjonær enhet, den kan kombineres med en timer som slår fyret av og på til tider når det skal være stille, for eksempel om natten.

PONG er CE-merket i henhold til 745/2017 MDR klasse 1. Laget av støtsikker og miljøvennlig ABS-plast. Fukt- og sprutsikker, IP54.

Dimensjoner 150x92x28 mm, vekt 250 gram inkludert AA-batterier

Manual / info

VarenummerBP10270
Bredde180 mm
Høyde45 mm
Lengde240 mm
Vekt519 g
FilerManual Pong norsk V1 (002) (207 KB)